Fel

Cím:   Budapest, XI.Ker. Etele út 63.
Nyitvatartás:   H-P: 9:00-20:00
Szo: Igény szerint
V: Zárva
Telefon:   06306989729
Géllakk - Manikűr - Műköröm - Pedikűr

+36307468331 - Eckert Katalin

https://hu-hu.facebook.com/LotuszSzalon/


Fodrászat - Nagy Zsanett -

 +36 30 708 75 09 


Forrás: Thinkstock

Szálanként felhelyezett pillák

A 3D szempilla-hosszabbítás, melyet tartós szempilla-hosszabbításként is emlegetnek, merőben eltér a műszempilláktól. Míg utóbbi esetében soros vagy tincses műszempillát rögzítened ragasztóval a szemhéjra, addig a 3D hosszabbítás során szálanként helyeznek fel újabb és újabb pillákat a már meglévőkre. A ragasztás speciális anyaggal történik, és csak a még növekedésben lévő pillák kapnak pótlást, így garantált a 3D hosszabbítás tartóssága.

Ár: 7000 Ft / első felrakás

     


Lénárd Csilla - kozmetikus - 30/630-0121, hétfő-szerda-péntek de;  kedd-csütörtök du.

Lajhó Alexandra - 70/363-0043, hétfő-kedd-csütörtök,péntek de, szerda du, szombat igény szerint


Észrevehetetlen, kényelmes, természetes - az előnyök

A 3D szempilla-hosszabbítás mellett szól, hogy az eredmény természetesen dús, szépen ívelt, hosszú szálú szempillasor - a 3D pillák esetében is lehetőség van ugyanis szín, méret és ív alapján választani -, mely kényelmes, könnyű viselet a szemhéjak számára is. Mivel a szálakat az eredeti szempillákra helyezik fel, a ragasztó nem érintkezik a bőrrel, így egészen elhanyagolható az esélye egy esetleges allergiás reakció fellépésének. Tartósságát bizonyítja, hogy a száradás után bátran sportolhatsz, úszhatsz, szaunázhatsz, nem kell attól tartanod, hogy a pillák leesnének. Kb.1-2 hónapig maradnak fent a pillák,nem tesznek kárt saját szempilláidban.

Jó tudni - hosszabbítás előtt és után

A 3D hosszabbításra úgy érkezz a kozmetikushoz, hogy előtte nem használtál aznap szempillaspirált és szemfestéket. A kezelés előtti néhány napban a szempillagöndörítőt is hanyagold.

A pillák felragasztását követő 48 órában ügyelj rá, hogy ne érje víz vagy pára a pillákat, csak így tud tökéletesen megkötni a ragasztó. Ne dörzsölgesd, és ne is piszkáld. 48 óra letelte után azonban folytathatod megszokott életmódot, akár uszodába is mehetsz, nem kell attól tartanod, hogy elveszíted gyönyörűen ívelt, hosszú pilláidat.


Ár: 7000 Ft / első felrakás

     


Bejelentkezés:
Lénárd Csilla - kozmetikus - 30/630-0121, hétfő-szerda-péntek de;  kedd-csütörtök du. 

Lajhó Alexandra - 70/363-0043, hétfő-kedd-csütörtök,péntek de, szerda du, szombat igény szerint

Várunk szeretettel :-)