Fel

Cím:   Budapest, XI.Ker. Etele út 63.
Nyitvatartás:   H-P: 9:00-20:00
Szo: Igény szerint
V: Zárva
Telefon:   06306989729
Géllakk - Manikűr - Műköröm - Pedikűr

+36307468331 - Eckert Katalin

https://hu-hu.facebook.com/LotuszSzalon/


Fodrászat - Nagy Zsanett -

 +36 30 708 75 09 

Kavitációs zsírbontó kezelés

Lajhó Alexandra -  kozmetikus - 70/363-0043

Teljes testkezelés : 6000 Ft

1. A kavitációs zsírbontó kezelést egy ingyenes, személyes konzultáció előzi meg, mely során megbeszélésre kerül a kezelés teljes menete,hatásai. Kolléganőnk egyezteti a vendéggel, hogy a kavitációs zsírbontás során milyen testrészein szeretne változtatni, mi lenne a kívánt eredmény.

 2.Vendégünk ezt követően elolvassa és kitölti a beleegyező nyilatkozatot amelyben fel vannak sorolva a kezelés ellenjavallatai is.

3.Fényképet készítünk a  kezelendő felületekről, majd 3-4 alkalom után megismételjük.

4.A kezelt testrészek kerületének  mérése következik. A mérést minden kavitációs kezelés előtt és után megismétlünk,így nyomon követhetjük a változást.

 5.Majd  a vendég diagnózisának felállítása következik.

6.Az UH gél felvitele a kezelt területre/területekre.

7.A diagnózis alapján a kezelő berendezés paramétereinek kiválasztása.
8.A kezelőfej a kezelt területre helyezése.
9.A kavitációs zsírbontó kezelés megkezdése lassú, körkörös mozdulatokkal, gyengéd nyomást gyakorolva, megállás nélkül egészen a kezelési alkalom végéig.
10.A kezelt területről a maradék UH gél eltávolítása.

11.A kavitációs zsírbontás befejezése után nyirokkeringés serkentő kezelés következik a vibrációs tréner használatával.I berendezéssel.

 

Kavitációs zsírbontásra ellenjavallt betegségek (kontraindikációk): Artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség, pace-maker, szívizom-érelmeszesedés, belső és középfül panasz /kezelés zajának elviselhetetlensége miatt/, fertőző betegségek, lázas állapot, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, epilepszia, fémprotézis, fémspirál, terhesség, szoptatás.

Milyen testrészek kezelésére alkalmas a kezelés?

 • Has
 • comb (külső, belső, elöl, hátul),
 • csípő
 • fenék
 • kar

Kavitációs zsírbontás eredménye,hatásai

A kavitációs zsírbontás eredménye jó minőségű gép és tapasztalt kozmetikus esetében leginkább a vendég együtt működésétől függ. Nagyon fontos a kavitációs zsírbontás során a napi 3-4 liter folyadék elfogyasztása. Ajánlom mindenkinek az első kavitációs kezelés előtt a személyes konzultációt. Itt a vendég elmondja, hogy min szeretne változtatni, melyek azok a testrészek amik őt zavarják. Ebben az esetben lehetőség van arra, hogy a kavitációs zsírbontó kezelésig elkövetkező napokban már emelt folyadék mennyiséget igyon. Lehet fokozatosan emelni a folyadék mennyiségét és így kevésbé megterhelő a vesének.

 

Az eredmény már az első kavitációs kezelés után centiméterben mérhető. Érdemes az első kezelés előtt és 3-4 kezelésenként fényképet készíteni a kezelés eredményéről. Nagyon nehéz előre megmondani, hogy ki hány centit tud csökkenni, fontos a mozgás és a diéta, a magas folyadék bevitel. Természetesen ez attól is függ, hogy milyen régi a zsírréteg.

 

Minél rövidebb idő telik el a hízás és a kavitációs kezelés között, annál hamarabb érhető el eredmény.
A kavitációs zsírbontó kúra befejezése után is még hetekig csökkenhet a vendég kezelt testrészének kerülete.

 

Milyen eredményekre számíthatunk a kavitációs zsírbontás során?

 • Lefogyhatatlan zsírpárnák csökkenése vagy akár megszűnése
 • Testkerület tartós csökkenése
 • Alakformálás
 • Cellulit csökkenése
 • Szülés és szoptatás után a testen maradt feleslegesnek ítélt zsír megszűnése
 • Testszobrászat: az adott területről a nem kívánt zsír eltávolítása

 

Kavitációs zsírbontás mellékhatásai

A kavitációs zsírbontásnak nincsenek mellékhatásai. A kavitációs kezelés után a vendég folytathatja a megszokott napi tevékenységeit. Nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.